Diensten

MW-Events biedt vele mogelijke diensten aan. Hieronder een aantal veel gekozen mogelijkheden.

Evenementen, licht & geluid

Alles van A tot Z. Veel kan geregeld worden in overleg. Vanaf totale verzorging tot het leveren van bijvoorbeeld alleen geluid. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het huren van een set die geschikt is voor een klein feest en die door ons laten installeren op locatie. Daarna kan de set de hele avond gebruikt worden en de dag erna weer opgehaald worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om alles; transport, installatie en bediening, te laten verzorgen. Afhankelijk van het evenement kan er in samenwerking alles mogelijk worden gemaakt. MW-Events is zeer flexibel zodat elk evenement moeiteloos verloopt voor u.

Neem voor alle mogelijkheden of vragen contact met ons op.

Diensten - shows

Bands (latin / salsa)

Ook is er de mogelijkheid om bands te laten uitversterken. MW-Events heeft ervaring met het werken met latin bands die onder andere salsa, bachata, merengue of kizomba spelen. De bands en het publiek waren hier zeer tevreden over. Uiteraard is het ook mogelijk om bands met een andere muziek stijl/genre te laten uitversterken.

Enkele bands waar mee is samengewerkt zijn onder andere Groove Patada en Classix.

Diensten - bands

Producties / Bedrijfsevent

Wanneer nodig kan er ook voor de organisatie van meer dan licht en geluid worden gezorgd. Bijvoorbeeld een bedrijfsevenement waarbij extra discipline's en eisen om de hoek komen kijken. Voor elk soort business event is er een oplossing. Verander een kantoorruimte in een gezellige bedrijfskerstlunch (zie foto) of laat je partner event er net wat professioneler uitzien.

Ook is het mogelijk om een hele avond in latin stijl te laten organiseren inclusief bijvoorbeeld workshops en DJs. Uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest.

Diensten - bedrijfsevent

Video / Aftermovie

Naast het regelen van apparatuur of shows, biedt MW-Events ook de mogelijkheid om uw evenement op te nemen op video. Tijdens het evenement kunnen er van verschillende activiteiten (of de hele avond) opnames worden gemaakt. Deze zullen daarna verwerkt worden in een passende video die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Denk onder andere aan aftermovies of sfeerimpressies. Ook kunnen (alleen) de orginele beelden worden verstrekt.

Ga naar de video pagina voor meer informatie.

Diensten - video

Op maat gemaakte kabels

Voor intern gebruik, maar ook voor klanten, maakt MW-Events op maat gemaakte kwaliteitskabels. Het mmateriaal wordt altijd gemaakt met Tasker kabels en Neutrik pluggen op alle gewenste lengtes en combinaties. Deze combinatie van kabel en pluggen is de standaard in de industrie en zorgt voor een kabel die lang meegaat.

Diensten - kabels